Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας
συναρπαστικές και έντονες εμπειρίες

Thessaloniki Tours

Ταξιδια • Εξερευνηση • Εμπειριες

Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες

που προσφέρει το Thessaloniki Tours

Έκδοση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων

Κλείστε το αεροπορικό και ακτοπλοϊκό εισιτήριο σας, για όλους τους προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, στο Thessaloniki Tours με ένα μόνο τηλεφώνημα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσει, για την έκδοση αεροπορικού και ακτοπλοϊκού εισιτηρίου στις οικονομικότερες τιμές.

υπηρεσίες-εισιτήρια

Κρατήσεις ξενοδοχείων

Σε περίπτωση που προτιμάτε να ταξιδεύετε μόνοι σας, γνωρίζετε ήδη οτι η κράτηση ξενοδοχείου στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό μπορεί να αποβεί δύσκολη, απογοητευτική και πολυέξοδη υπόθεση. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, μπορούμε να καλύψουμε τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.

υπηρεσίες-ξενοδοχεία

Οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό

Το ταξιδιωτικό γραφείο μας προσφέρει οργανωμένες εκδρομές και ταξίδια στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Με τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες οργανώνουμε για εσάς τις καλύτερες εκδρομές. Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε άψογα ταξίδια και φανταστικές εμπειρίες με την ποιότητα του Thessaloniki Tours.

υπηρεσίες-εκδρομές-ταξίδια

Ατομικά ταξίδια

Στο Thessaloniki Tours οργανώνουμε μοναδικά ατομικά ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό στις οικονομικότερες τιμές. Είτε θέλετε ένα κοσμοπολίτικο ταξίδι, είτε χρειάζεστε ηρεμία και ξεκούραση, είτε έχετε διάθεση να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς, εμπιστευτείτε μας για να σχεδιάσουμε το ιδανικό ταξίδι και εκδρομή για εσάς.

υπηρεσίες-ατομικά-ταξίδια

Γαμήλια ταξίδια

Στο ξεκίνημα της κοινής σας ζωής το Thessaloniki Tours είναι δίπλα σας, ώστε να φροντίσει να έχετε τις καλύτερες αναμνήσεις από το γαμήλιο ταξίδι σας. Εσείς διαλέξτε τον προορισμό που επιθυμείτε και όλα τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ονειρεμένο γαμήλιο ταξίδι σε οποιοδήποτε μέρος ανά τον κόσμο.

υπηρεσίες-γαμήλια-ταξίδια

Επιχειρηματικά ταξίδια

Το έμπειρο προσωπικό του Thessaloniki Tours είναι σε θέση να οργανώσει, σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, το επιχειρηματικό σας ταξίδι. Έχοντας ως στόχο την επιτυχία, σχεδιάζουμε το ταξίδι σας για απόλυτη ικανοποίηση συμμετεχόντων και διοργανωτών.

υπηρεσίες-επαγγελματικά-ταξίδια

Σχολικές εκδρομές

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το τουριστικό γραφείο μας για την διοργάνωση μαθητικών εκδρομών σύμφωνα με τις απαιτήσεις μαθητών, καθηγητών και γονέων, αλλά και σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας. Με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα το Thessaloniki Tours μπορεί να σας παρέχει μια επιτυχημένη και ασφαλή μαθητική εκδρομή.

υπηρεσίες-σχολικές-εκδρομές

Προσκυνηματικός τουρισμός

Με παράδοση στο θρησκευτικό τουρισμό, μπορούμε να παρέχουμε πληθώρα επιλογών στους τουρίστες/προσκυνητές που απευθύνονται στο τουριστικό μας γραφείο. Θρησκευτικές εκδρομές διοργανώνονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, στην Ελλάδα αλλά και σε προσκυνηματικούς προορισμούς του εξωτερικού.

υπηρεσίες-προσκυνηματικός-τουρισμός

Κρουαζιέρες

Οι κρουαζιέρες είναι μια υπέροχη εμπειρία διακοπών, εμείς στο Thessaloniki Tours θα φροντίσουμε ώστε να είναι μία μοναδική εμπειρία. Κρουαζιέρες στα Ελληνικά νησιά, στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, στην Αδριατική και σε μέρη μακρινά, υπάρχουν πολλές επιλογές, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε.

υπηρεσίες-κρουαζιέρες

Ναυλώσεις πούλμαν για μετακινήσεις ομάδων, συλλόγων κτλ

Επί σειρά ετών μεταφέρουμε καθημερινά και με συνέπεια μαθητές σχολείων, προσωπικό εταιριών κλπ. Το τουριστικό γραφείο μας φροντίζει για την ασφαλή και άνετη μεταφορά των επιβατών. Τα πολυτελή μας πούλμαν, με σύγχρονο εξοπλισμό και επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς και συνοδούς, πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τους κανόνες ασφαλείας.

υπηρεσίες-πούλμαν-μετακινήσεις

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Το τουριστικό γραφείο μας συνεργάζεται με τα πιο μεγάλα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία οχημάτων, ώστε να βρείτε αυτό που σας καλύπτει. Όλα τα οχήματα είναι ασφαλή και προσεγμένα.

υπηρεσίες-ενοικιάσεις-αυτοκινήτων